Sex tips

Τι είναι το fisting;

Εάν μέχρι τώρα δεν το έχεις δοκιμάσει το fisting, αλλά νιώθεις σωματικά και ψυχολογικά έτοιμη για να το εφαρμόσεις, διάβασε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το κάνεις.

Τι είναι το fisting;

Fisting είναι όταν ο σύντροφός σου εισέρχεται με το χέρι του μέχρι και τον καρπό μέσα στον κόλπο σου. Το χέρι μπορεί να γίνεται γροθιά, αφού έχει εισέλθει όλο μέσα στον κόλπο, αλλά αρχικά πρέπει να είναι σε όσο πιο σφηνοειδές σχήμα, με τέτοιο τρόπο που να διευκολύνει την διαδικασία της εισόδου.

Το να έχεις τον κόλπο σου τόσο γεμάτο που να μην παίρνει άλλο, μπορεί να είναι μία πολύ έντονη εμπειρία από όλες τις απόψεις, όπως επίσης και το να βλέπεις το χέρι του να «χάνεται» μέσα σου.

Χρήσιμα tips

Σε καμια περίπτωση δεν είναι μία πρακτική, η οποία ενδείκνυται για το πρώτο ραντεβού καθώς χρειάζεται πολύ περισσότερη προσοχή και φροντίδα από ότι το να βάζεις 2-3 δάχτυλα. Ακολουθούν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον δρόμο σας μέχρι την απόλαυση του fisting:

Παιχνίδι για δύο

Φανταστείτε το σαν ένα… παιχνίδι, που απαιτεί συνεργασία και όχι σαν κάτι που κάνει ο ένας σύντροφος στον άλλο. Ενεργή επικοινωνία και εμπιστοσύνη είναι τα απαραίτητα συστατικά, οπότε μην σταματήσεις να μιλάς και να λες στον παρτενέρ σου πως νιώθεις το σώμα σου

Φροντισμένα νύχια

Για την… περίσταση απαιτείται ειδικό «μανικιούρ»! Πρέπει τα νύχια του συντρόφου σου να είναι όσο πιο κοντά γίνεται, να έχουν λιανθεί γωνίες, παρανυχίδες και οτιδήποτε θα μπορούσε να σε τραυματίσει εσωτερικά.

Βάλε λιπαντικό

Η χρήση άθονου λιπαντικού κρίνεται απαραίτητη, όσο υγρή κι αν είσαι. Ζήτα από τον σύντροφό σου να το απλώσει καλά ανάμεσα στα δάχτυλα και περιμετρικά του χεριού του. Στο εμπόριο υπάρχουν συγκεκριμένα λιπαντικά για fisting, όπως επίσης και λιπαντικά σιλικόνης τα οποία δεν στεγνώνουν εύκολα και προσφέρουν διαρκή λίπανση

Καλό ζέσταμα

Ξεκινήστε με τα αγαπημένα σας προκαταρκτικά. Για τις πολυοργασμικές γυναίκες, το fisting γίνεται πιο εύκολο μετά από 1 – 2 οργασμούς.

Όσο ακόμα δεν έχει εισέλθει το μεγαλύτερο μέρος του χεριού του, χρησιμοποίησε έναν κλειτοριδικό δονητή για να παραμένεις χαλαρή και δεκτική, χωρίς να εστιάζεις στην πιθανότατα έντονη πίεση που θα νιώσεις αρχικά, μέχρι να μπει όλο το χέρι του μέσα.

Πάρε ανάσες

Όσο ο σύντροφός σου είναι στην διαδικασία της εισχώρησης του χεριού, χαλάρωσε τους μυς του κόλπου σου. Οι βαθιές ανάσες βοηθούν πολύ. Την ώρα που παίρνεις βαθιά ανάσα θα εισχωρεί και ο σύντροφός σου λίγο παραπάνω και ξανά από την αρχή. Φαντάσου τον κόλπο σου να ανοίγει για να τον δεχτεί μέσα και «αγκάλιασέ» τον.

Χρήσιμη πληροφορία: Ξάπλωσε κατά μήκος του συντρόφου σου και γείρε το κεφάλι σου προς τα πίσω. Αυτό κάνει τα όργανα να ανεβαίνουν, επίσης, πιο ψηλά ακολουθώντας την κίνηση του κεφαλιού με αποτέλεσμα να αφήνουν περισσότερο «χώρο», εκεί ακριβώς που τον χρειάζεσαι, χωρίς να ασκούν πίεση.

SOS: Οι κινήσεις του συντρόφου σου πρέπει να είναι προσεκτικές. Όσο το χέρι του βρίσκεται μέσα πρέπει να προσπαθεί να σου προσφέρει πληρότητα. Ζήτα του να κάνει κινήσεις απαλές που να σε γεμίζουν κατά κύματα. Αν αυτό σου αρέσει, ζήτα του να κάνει, αργά και απαλά, μικρές παλινδρομικές κινήσεις. Όπως προαναφέραμε, πολύ σημαντικό είναι το στοιχείο της επικοινωνίας. Πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά μιλήστε για το τι σας αρέσει, αλλά και τι μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άβολα.