Για αποστολές στην Ελλάδα

1. Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν εκτός από Κυριακές και αργίες, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει εσείς κι εφόσον έχουν καταχωρηθεί στο σύστημά μας μέχρι 16:00. Παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στη πλειοψηφία των ηπειρωτικών περιοχών. Στα νησιά ή τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσει 1-2 ημέρες παραπάνω,αναλόγως δρομολογίων πλοίων ή/και μεταφορτώσεων.

Παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας ή παραμονή του δέματος στο πλησιέστερο υποκατάστημα της Courier . Και στις 2 περιπτώσεις θα έχετε ενημέρωση πριν την παράδοση με SMS από την courier.

Παράδοση το Σάββατο

Η παράδοση για Σάββατο θα πρέπει να αναφερθεί στα σχόλια της παραγγελίας σας, πχ. Επιθυμώ παράδοση Σάββατο. Έξτρα χρέωση 2€.

Συσκευασία δώρου

Εάν επιθυμείτε τα προϊόντα σας να τυλιχτούν σε συσκευασίες δώρου θα πρέπει να το αναφέρετε στα σχόλια παραγγελίας. Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση.

Οι παραπάνω παραδόσεις τηρούνται αναλόγως διαθεσιμότητας και εκτός ανωτέρας βίας (πχ πανδημία,απαγορευτικό στα λιμάνια, απεργίες, ακραίες καιρικές συνθήκες κλπ.)

2. Παραλαβή από το κατάστημα μας.

3. Τοπικό Courier για αποστολές εντός Θεσσαλονίκης

Tο PLAY δίνουν τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να παραλάβουν την παραγγελία τους την ίδια κιόλας ημέρα! Αρκεί να το αναφέρετε στα σχόλια παραγγελίας! Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή να βρίσκεται μέσα στα όρια του νομού Θεσσαλονίκης και η παραγγελία να έχει γίνει μέχρι τις 13:00.

Για όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τους περιφερειακούς δήμους με εξαίρεση τις περιοχές: Επανωμής, Νέας Μηχανίώνας, Νέων Επιβατών και Περαίας
Χρέωση 2,00€. Αντικαταβολή 2,50€

(Περιοχές που εξυπηρετούμε αυθημερόν: Κέντρο, Άνω Πόλη, Άγιος Πάυλος, Συκιές, Αμπελόκηποι, Ευκαρπία, Νεάπολη, Εύοσμος, Ηλιούπολη, Κορδελιό, Πολίχνη, Ρετζίκι, Σταυρούπολη, Ασβεστοχώρι, Διαβατά, Εξοχή, Καλαμαριά, Θέρμη, Πυλαία, Φίλυρο, Σίνδος, Ωραιόκαστρο, Αεροδρόμιο, Mediterranean Cosmos)

Χρεώσεις

1. Αποστόλη με Courier 4€.

2. Δωρεάν αποστολή εντός Θεσσαλονίκης για αγορές άνω των 50€.

3. Δωρεάν αποστολή για την υπόλοιποι Ελλάδα για αγορές άνω των 80€.