Απαγορεύεται η είσοδος και η διενέργεια αγορών από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Χρησιμοποιώντας αυτό τον ιστότοπο-ιστοσελίδα δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών, αντιλαμβάνεστε ότι σε αυτόν υπάρχουν φωτογραφίες, κείμενα και αντικείμενα ερωτικού (σεξουαλικού) περιεχομένου και οτι αυτό δεν προσβάλλει τις θρησκευτικές, κοινωνικές και περί αισθητικής αντιλήψεις σας (νομική δήλωση).

Ως επισκέπτης του ιστότοπου-ιστοσελίδας playthessaloniki.gr παραχωρείτε τη συγκατάθεσή σας στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, σελίδων, εικόνων, φωτογραφιών και αρχείων που περιλαμβάνονται σε αυτόν. Οφείλετε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την χρήση των σελίδων ή και των υπηρεσιών.

  1. Το playthessaloniki.gr δεν φέρει ευθύνη για οιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης των σελίδων του, ή ο χρήστης των υπηρεσιών, επιλογών, συνδέσμων και περιεχομένων του. Δεν παρέχεται κανένας ισχυρισμός ή εγγύηση, ρητά ή σιωπηρά, ως προς την πληρότητα ή την ορθότητα των πληροφοριών στις ιστοσελίδες του. Ο ιδιοκτήτης του site, τρίτα πρόσωπα ασχολούμενα με τη συγγραφή, την παραγωγή ή την φιλοξενία της ιστοσελίδας δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν υλική ζημία ή τραυματισμό ως συνέπεια της πρόσβασης και της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και των προϊόντων που αποκτήθηκαν μέσω αυτής. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο playthessaloniki.gr δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές, ή προτροπή για συγκεκριμένη ενέργεια.
  2. Το playthessaloniki.gr ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις (links) με ιστοσελίδες τρίτων, στις οποίες παραπέμπει μέσω δεσμών, ή διαφημιστικών banner, για διευκόλυνση του επισκέπτη, ή για διαφημιστικούς λόγους. Το playthessaloniki.gr δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των προϊόντων, ή των υπηρεσιών, των ιστοσελίδων αυτών, ή για τυχόν υλική ζημία, ή τραυματισμό, εξαιτίας της χρήσης του περιεχομένου τέτοιων ιστοσελίδων. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με δική τους ευθύνη.
  3. Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο της playthessaloniki.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του playthessaloniki.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω, ή εν μέρει, αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί, να διανεμηθεί και να δημοσιευθεί  με οποιονδήποτε τρόπο.
  4. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για αποκλειστικά προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το playthessaloniki.gr και χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία. Συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη της χρήσης τους και της προστασίας τους και ο επισκέπτης, ή χρήστης, του παρόντος ιστότοπου- ιστοσελίδας playthessaloniki.gr δεν δικαιούται να τα χρησιμοποιεί χωρίς την προηγούμενη ρητή και έγγραφη συγκατάθεσή τους. Ο επισκέπτης-χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο το σύνολο, ή μέρος, του περιεχομένου του playthessaloniki.gr.

Οι ιδιοκτήτες – μέτοχοι, εργαζόμενοι, συνεργάτες, προμηθευτές, δημιουργοί του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) playthessaloniki.gr και του πραγματικού – φυσικού καταστήματος playthessaloniki ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ τα ακόλουθα:

Είμαστε απολύτως αντίθετοι: α) με κάθε μορφή παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, β) με βιασμούς, ακρωτηριασμούς και κάθε μορφή βίας, γ) με κάθε ερωτική πράξη σαδισμού-μαζοχισμού η οποία συντελείται χωρίς την απόλυτη και ελεύθερη συναίνεση όλων των συμμετεχόντων, δ) με κάθε χρήση ερωτικών παιχνιδιών η οποία γίνεται χωρίς σύνεση που διασφαλίζει την σωματική ακεραιότητα των χρηστών και συμμετεχόντων, με δεδομένο οτι κάθε όργανο μπορεί να είναι απολύτως ασφαλές, ή επικίνδυνο, ανάλογα με τον τρόπο χρήσης.

Eλπίζουμε ότι η εταιρία μας δεν θα εμπλακεί ποτέ κατά τρόπο έμμεσο και βέβαια άθελά της, σε όποια από τις προαναφερόμενες παράνομες και κατακριτέες πράξεις, ως αποτέλεσμα κακής χρήσης κάποιου προϊόντος πωληθέντος από αυτήν.

Ο κάθε χρήστης, επισκέπτης και πελάτης-αγοραστής του  ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) playthessaloniki.gr και του πραγματικού-φυσικού καταστήματος playthessaloniki δηλώνει με την είσοδό του στο κατάστημα ότι κατανοεί και αποδέχεται την παραπάνω δήλωση, η οποία είναι και δική του νομική δήλωση.