Sex tips

Γίνε καλύτερη στο στοματικό

την ενήλικη σεξουαλική μας ζωή ξέρουμε ότι το στοματικό σεξ είναι σημαντικό κομμάτι της. Είναι ένα διασκεδαστικό κομμάτι της σεξουαλικής πράξης για πολλά ζευγάρια και σίγουρα τα περισσότερα έχουν βρει τον τρόπο που θα το προσθέσουν στην ερωτική τους ρουτίνα.  Υπάρχει όμως πάντα χώρος για να πάρουμε συμβουλές και να γίνουμε καλύτεροι. Παρακάτω θα βρεις μερικές από αυτές που μπορείς να μοιραστείς και με τον σύντροφό σου.

Αν δεν το απολαμβάνεις, μη το κάνεις

Αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή αλλά ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για στοματικό σεξ. Φαίνεται όταν κάποιος δεν το’ χει. Αν δεν σου φαίνεται κάτι απολαυστικό τότε δεν θα είναι ούτε απολαυστικό ούτε για σενα ούτε για τον σύντροφό σου.

Ρώτα τον τι θέλει

Ο καθένας θέλει κάτι διαφορετικό. Ο καθένας ενθουσιάζεται με διαφορετικά πράγματα. Μπορεί στον πρώην σύντροφό σου να άρεσαν πράγματα που ο νυν βρίσκει αμήχανα. Αντί να μαντεύεις από μόνη σου, απλά ρώτα. Μπορείς να το κάνεις και μέρος του παιχνιδιού ρωτώντας με σέξι τρόπο αν του αρέσει αυτό ή το άλλο.

Δεν είναι το ίδιο με τη διείσδυση

Αυτό είναι χρήσιμο και για τους άνδρες. Το να αντιγράψεις με τη γλώσσα σου τον τρόπο που διεισδύουν τα δάχτυλα ή το πέος δεν σου δίνει την ίδια αίσθηση και για την ακρίβεια δεν δίνει ευχαρίστηση στις γυναίκες. Το στοματικό είναι μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τη διείσδυση κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που το κάνει απολαυστικό. Μην το αντιμετωπίζεις σαν να είναι υποκατάστατο του σεξ. Είναι κάτι συμπληρωματικό.

Βάλτο στα προκαταρκτικά

Για κάποιους θεωρείται απλά ένα προκαταρκτικό. Αν όμως το αντιμετωπίσεις σαν “εισαγωγή” για το σεξ ή το σαν αυτοσκοπό τότε υπάρχουν πολλά που θα σε βάλουν στο mood. Είναι διεγερτικό να προχωρήσεις κατευθείαν σε αυτό αλλά μπορείς να το κάνεις πιο αισθησιακό με κλιμακωτά φιλιά, αγγίζοντας ο ένας τον άλλο, παίζοντας κάποιο ερωτικό παιχνίδι ή διαβάζοντας τη λίστα με τα 8 προκαταρκτικά που πρέπει να δοκιμάσεις.

Μην αξιοποιείς μόνο το στόμα σου

Επειδή λέγεται στοματικό σεξ δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να αξιοποιήσεις μόνο το στόμα ου για να κάνεις όλη τη δουλειά. Τα χέρια σου είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο επίσης για να ξυπνήσεις κι άλλες αισθήσεις. Μπορείς να αγγίξεις τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σου ή το στομάχι του, τα μπράτσα του, το στήθος του, το εσωτερικό των μηρών και γενικά παντού. Προσθέτοντας το άγγιγμα βοηθά να εντείνεις την αναμονή και τον ερεθισμό.

Γδύσου

Η “θέα” κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ είναι μέρος της διασκέδασης. Φόρα τα πιο σέξι εσώρουχά σου ή γδύσου εντελώς. Το σεξ έχει να κάνει με τις αισθήσεις και όταν προσθέτεις μια αισθησιακή εικόνα τότε υπάρχει μια ακόμα ερωτική προσθήκη για τον σύντροφό σου για να φτάσει σε έναν υπέροχο οργασμό.

Κράτα οπτική επαφή

Το να κοιτάς κάποιον στα μάτια ειδικά όταν του κάνεις στοματικό έρωτα σου επιτρέπει να έχεις μεγαλύτερη επαφή μαζί του. Επίσης, δίνει την εντύπωση ότι συ αρέσει αυτό που κάνεις -όπως αναφέραμε στην αρχή- και ότι το διασκεδάζεις κι εσύ. Δεν χρειάζεται να είναι αμήχανο ή άβολο.

Μην φοβάσαι να προσθέσεις… υγρασία

Το στοματικό σεξ δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει η σωστή λίπανση. Μπορεί στην αρχή να σου φανεί άβολο αλλά προσθέτοντας λίγο από το σάλιο σου θα δώσει την υγρασία που χρειάζεται για να είναι ευκολότερη η τριβή. Αν σου φαίνεται πιο εύκολο, από το να φτύσεις, μπορείς να φτύσεις στο χέρι σου και να συνεχίσεις από εκεί.

Πρόσθεσε sex toys

Η χρήση sex toys κατά τον στοματικό έρωτα είναι ένας ωραίος τρόπος να αλλάξεις το ρυθμό και να προσθέσεις ένα διαφορετικό αισθησιακό στοιχείο. Για τις γυναίκες είναι μια διαδικασία ανακάλυψης του σώματός τους. Για τους άνδρες χρειάζεται λίγη παραπάνω φαντασία. Υπάρχουν sex toys που είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για άνδρες αλλά αν δεν θες να σπαταλήσεις τόσα λεφτά μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν δονητή και για τους άνδρες. Μπορείς να τοποθετήσεις το δονητή στη βάση του πέους για να προσθέσεις δονήσεις την ώρα που του κάνεις στοματικό σεξ.
Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσει εσύ sex toys την ώρα που του κάνεις στοματικό σεξ . Μπορεί να χρειαστεί ένας καλός συντονισμός αλλά θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα και θα ερεθίζει τον σύντροφό σου ακόμα περισσότερο όσο βλέπει ότι το απολαμβάνεις κι εσύ.

Κάνε διαλείμματα (ή αλλαγή)

Μια παρανόηση στο σεξ είναι ότι όλα πρέπει να γίνουν μία κι έξω, όπως γίνεται στις κινηματογραφικές ταινίες. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να κάνεις μικρές παύσεις ή να αλλάζεις θέση. Αυτό δεν θα δουλέψει αν δεν έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου αλλά αν έχεις όλη τη νύχτα στη διάθεσή σου το να σταματάς και να ξεκινάς είναι μια τακτική που μπορεί να φέρει έναν ανεπανάληπτο οργασμό και στους δύο. Συνήθως, μετά από κάποια ώρα τα σαγόνια σου αρχίζουν να πονάνε, το στόμα σου δεν παράγει άλλο σάλιο και χάνει λίγο το ενδιαφέρον σου κι αυτό είναι φυσιολογικό. Αν κάνεις στοματικό στον σύντροφό σου και μετά κάνει εκείνος σε εσένα και μετά πάλι εσύ σε εκείνον, θα επαναφέρει το ενδιαφέρον και τον ερεθισμό με έναν διαφορετικό τρόπο.