Sex tips

Τι είναι το dildo;

Ο ντίλντο είναι ένα  παιχνίδι που δεν δονείται και χρησιμοποιείται για την ευχάριστη διείσδυση. Μπορούν και  οι δύο παρτενέρ  να τους  χρησιμοποιούν.

Τα Dildos μπορεί να είναι ρεαλιστικά, πράγμα που σημαίνει ότι τους αρέσει ένα πραγματικό πέος σε σχήμα, χρώμα και μορφή, ή μπορεί να είναι μη φαλλικό, δηλαδή μια μορφή που δεν μοιάζει με πραγματικό πέος, αλλά εξακολουθεί να χαρίζει απόλαυση στον χρήστη.

Τα Dildos δεν έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τον σύντροφό σας, αλλά μπορούν πράγματι να αποτελέσουν μια συναρπαστική και διασκεδαστική προσθήκη στο σεξουαλικό παιχνίδι ακόμη και μεταξύ ζευγαριών. Εάν επιδίδεστε σε σόλο σεξουαλική διέγερση, μπορεί να θέλετε να απολαύσετε τις απολαύσεις ενός ρεαλιστικού ντίλντο στη θέση ενός πραγματικού πέους, ωστόσο με τον σύντροφό σας μπορείτε να επιλέξετε να ζωντανέψετε αυτές τις φαντασιώσεις διπλής διείσδυσης με τη βοήθειά τους.

Dildos μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διείσδυση ή ως πρωκτικό παιχνίδι σεξ. Θα εξετάσουμε βαθύτερα τους διαφορετικούς τύπους dildos που μπορείτε να αγοράσετε εδώ στο PLAY.

Ρεαλιστικοί ντίλντο

Τα ρεαλιστικά dildos έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα πραγματικό πέος. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από ένα εύκαμπτο υλικό ή ένα πραγματικό υλικό αίσθησης για να προσθέσουν στη ρεαλιστική αίσθηση. Τα ρεαλιστικά ντίλντ παρουσιάζονται συνήθως σε χρώμα σάρκας, είτε σε κρεμ, καφέ ή μαύρους τόνους σάρκας.

Πολλοί ρεαλιστικοί ντίλντο έχουν την προσθήκη μπάλων στη βάση που σας δίνουν μια ακόμα πιο κοντά στην πραγματική εμπειρία του σεξ.

Μη φαλλικό ντίλντο

Ορισμένα dildos έχουν σχεδιαστεί για να μην μοιάζουν καθόλου με ένα πραγματικό πέος. Αυτά είναι ιδανικά για άτομα που θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ ευχάριστα να χρησιμοποιηθούν για εσωτερική διέγερση και διεισδυτικό αυνανισμό ή σεξουαλικές εμπειρίες.

Το μη-φαλλικό ντίλντο μπορεί να είναι λείο, περιγραμμένο, πολύχρωμο, κατασκευασμένο από ποικιλία υλικών και να έχει επιπλέον οζίδια ή άλλα χαρακτηριστικά. Συχνά προτιμούν το λεσβιακό σόλο αυνανισμό ή το λεσβιακό ζευγάρι σεξ, αλλά είναι δημοφιλές στους άνδρες για να χρησιμοποιούν ως παιχνίδια για πρωκτικό σεξ καθώς και για άνδρες που θέλουν ένα καλλιτεχνικό ή διαφορετικό σεξ παιχνίδι να προσθέσουν στη συλλογή τους.

Ντίλντο με διπλό άκρο

Οι δίληδοι με διπλό άκρο έχουν μια άκρη dildo σε κάθε άκρο, παρέχοντας ένα σεξ παιχνίδι μεγάλου μήκους που μπορεί να είναι οπουδήποτε από 12 ίντσες σε συνολικό μήκος έως και πάνω από 22 ίντσες.

Τα Double Enders, όπως είναι συχνά γνωστά, συνδέονται συχνότερα με το gay sex, καθώς ένας άντρας μπορεί να απολαύσει ένα dildo ο καθένας, μοιράζοντας το ίδιο σεξ παιχνίδι για μια στενή και οικεία σεξουαλική εμπειρία. Ωστόσο, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σόλο διέγερση, δίνοντας στον χρήστη μεγαλύτερο μήκος με το οποίο μπορεί να κάνει ελιγμούς ή να ζωντανέψει φαντασιώσεις διπλής διείσδυσης.

Επομένως, τα περισσότερα διπλά άκρα είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτα υλικά, ωστόσο μπορείτε επίσης να βρείτε διπλούς άκρες που είναι κατασκευασμένα από άκαμπτα υλικά όπως το γυαλί. Αυτά δεν είναι τόσο κοινά όσο η ευέλικτη ποικιλία.

Ντίλντο βάσης βεντούζας

Απολαύστε τη σεξουαλική διασκέδαση χωρίς χέρια με το dildo της βεντούζας! Αυτά τα dildo έχουν μια ισχυρή βεντούζα στο κάτω μέρος που σας επιτρέπει να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Δουλεύουν καλύτερα σε πλακάκια, καθιστώντας τους τον τέλειο σύντροφο στο μπάνιο.

Ορισμένα dildos με βεντούζες έχουν ρεαλιστικό στιλ και μπορεί να έχουν την προσθήκη όρχεων στο κάτω μέρος του άξονα. Οι μη-φαλλικοί ντίλντο με βάσεις βεντούζας είναι επίσης δημοφιλείς.

Ζωνάτα

Όταν επιλέγετε ένα Ζωνάτο dildo για χρήση με το ζώνη σας πρέπει πρώτα να γνωρίζετε πώς συνδέεται το dildo με τη συγκεκριμένη ζώνη που έχετε.

Τα  Ζωνάτα dildo έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, από αρχάριους, έως σημεία G, διεγερτικά του προστάτη και πολύ μεγάλα. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο υλικό όπως ζελέ, καουτσούκ ή σιλικόνη, για τον πιο άνετο ιμάντα για σεξουαλική εμπειρία.

Ακραία και μεγάλα dildos

Όχι για τους εύκολα εκφοβισμένους, διατίθενται πολύ μεγάλοι dildos για τους γενναίους και θαρραλέους. Είτε έχετε φετίχ είτε τσακίζεστε για μεγάλους ντίλντους,  ή θέλετε απλώς να υπερεκτιμήσετε τη σεξουαλική σας ζωή με το μεγαλύτερο ντίλντο που μπορείτε να βρείτε, το PLAY είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Το λιπαντικό είναι απολύτως απαραίτητο για αυτά τα αντικείμενα. Πάρτε το αργά, δαγκώστε τα σεντόνια και χαλαρώστε το απαλά!

Ντίλντο του σημείου G

Η ομορφιά των dildos spot G είναι ότι η έξυπνη γωνία του κεφαλιού σημαίνει ότι πολλοί μπορούν να διπλασιαστούν ως dildo που διεγείρει τον προστάτη για τους άνδρες. Θα σημειώσετε ότι ορισμένα dildo spot G πωλούνται ως dildo spot spot ή P spot, υποδεικνύοντας τον διπλό σκοπό του για γυναίκες ή άνδρες.

Ενώ πολλά dildo G spot είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτα υλικά, πολλά άλλα είναι κατασκευασμένα από απαλά, άκαμπτα υλικά, όπως γυαλί ή μέταλλο.

Φουσκωτά dildos

Δεν είστε σίγουροι ποιο μέγεθος dildo είναι κατάλληλο για εσάς; Δεν υπάρχει πρόβλημα – απλά επιλέξτε ένα φουσκωτό dildo και μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει απόλυτα!

Τα φουσκωτά ντίλντο έχουν προσαρτημένο έναν εύκαμπτο σωλήνα και μια αντλία χειρός, η οποία χρησιμοποιείται για την άντληση του ντίλντο μόλις είναι μέσα σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λιπαντικό με βάση το νερό. Αυτά τα dildo είναι συνήθως κατασκευασμένα από ένα ελαστικό αλλά ανθεκτικό υλικό όπως καουτσούκ ή λάτεξ, ώστε να μπορούν να επεκταθούν σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που αρχίζουν. Υπάρχει επίσης συνήθως ένα κουμπί γρήγορης αποδέσμευσης ή μια λειτουργία κοντά στην αντλία, ώστε να μπορείτε να ανακουφίσετε αμέσως το μέγεθος μέσα σας, όπως απαιτείται.

Ντίλντο πορνοστάρ

Πολλοί έχουν ακούσει για τους αυνανιστές πορνοστάρ από κορυφαίες μάρκες όπως η Fleshlight, αλλά πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει επίσης μια σειρά από ντίλντο που έχουν φτιαχτεί σε ακριβές ομοίωμα από τα αγαπημένα σας πέη των πορνοστάρ!

Εάν έχετε λαχταρήσει έναν σταρ κινηματογράφου ενηλίκων και επιθυμείτε να τον απολαύσετε , αυτή είναι η τέλεια λύση.