Sex tips

Οδηγός για το πρωκτικό σεξ!

Επειδή δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το πρωκτικό παιχνίδι δεν σημαίνει ότι δεν θα το απολαύσετε! Από τότε που ξεκίνησε το κατάστημά μας, είδαμε μια σταθερή αύξηση της δημοτικότητας των παιχνιδιών σεξ πρωκτού. Αυτό είναι πολλοί άντρες που ανακαλύπτουν τις χαρές των πρωκτικών παιχνιδιών σεξ, είτε ως μέρος των προκαταρκτικών παιχνιδιών είτε κατά τη διάρκεια του σεξ – και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε υπερήφανοι! Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πρωκτικά παιχνίδια και πρωκτικό παιχνίδι, μπορεί να μπερδευτείτε λίγο στο πώς να ξεκινήσετε και ποια είναι αυτά τα πρωτότυπα παιχνίδια αστείου σχήματος και πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Το PLAY είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Τα σεξ παιχνίδια πρωκτού εμπίπτουν σε τρεις κύριες κατηγορίες: πρωκτικές χάντρες, πρωκτικά βύσματα και μασάζ/δονητές προστάτη.

Ο μεγαλύτερος κανόνας όταν πρόκειται για το πρωκτικό παιχνίδι – είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας – είναι να το κάνετε αργά και εύκολα: τίποτα στο πρωκτικό παιχνίδι δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεται άβολα ή να σας βλάπτει – αν συμβαίνει, σταματήστε. Εάν απολαμβάνετε ένα μικρό πρωκτικό παιχνίδι με τον σύντροφό σας, η επικοινωνία είναι ένα βασικό μέρος της εμπειρίας: πείτε του τι αισθάνεται καλά και τι όχι. αισθάνεται καλά και καλύτερα σε ενεργοποιεί.

Παρακάτω είναι ο οδηγός για το πρωκτικό σεξ!

Καθαρίστε…. Η πρωκτική κοιλότητα περιέχει πολλά επιβλαβή μικρόβια, ώστε να καθαρίζετε πάντα την περιοχή πριν ασχοληθείτε με οποιοδήποτε πρωκτικό παιχνίδι ή σεξ. Εάν ανησυχείτε για την επαφή με περιττώματα (κακά), πηγαίνετε στο μπάνιο για να καθαρίσετε πρώτα τα σπλάχνα σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν ντους πριν το πρωκτικό παιχνίδι, αν αισθάνεστε τρελό και θέλετε να είστε ιδιαίτερα καθαροί, θα μπορούσατε ακόμη και να κάνετε τους πειραματισμούς σας στο ντους!
Χαλαρώστε…. Όταν πειραματίζεστε με το πρωκτικό παιχνίδι, η χαλάρωση όχι μόνο του πρωκτού σας, αλλά ολόκληρου του σώματός σας είναι υψίστης σημασίας. Εάν δεν μπορείτε να χαλαρώσετε μόνοι σας, όλα θα σφίξουν την εμπειρία δεν θα είναι τόσο ευχάριστη. Γιατί να μην ξεκινήσετε το πρωκτικό σας παιχνίδι με ένα αισθησιακό μασάζ; Κάντε μασάζ στους γλουτούς, στο κάτω μέρος της πλάτης και στο πάνω και στο εσωτερικό των μηρών με αργή και αισθησιακή κίνηση με τα χέρια σας, αφήνοντας τον σύντροφό σας να χαλαρώσει πραγματικά (και να ενεργοποιηθεί). Στη συνέχεια, απλώστε λίγο λιπαντικό στο ένα δάχτυλό σας και (λέγοντας το πρώτο σας – χωρίς αναιδείς εκπλήξεις στη χαλάρωση του πρωκτικού παιχνιδιού) τοποθετήστε το αργά στον πρωκτό. Κάντε μασάζ στον πρωκτό που ανοίγει αργά με το λιπανμένο δάχτυλό σας, μέχρι να νιώσετε τον σύντροφό σας να χαλαρώνει. Iσως χρειαστεί να εφαρμόσετε περισσότερο λιπαντικό καθώς συνεχίζετε. Εάν αυτό πονάει τον σύντροφό σας ή αισθάνεται άβολα σε οποιοδήποτε σημείο, σταματήστε αμέσως. Παίζοντας με ένα δάχτυλο, θα σας ενημερώσει πόσο μακριά/βαθιά μπορείτε να τοποθετήσετε ένα πρωκτικό παιχνίδι για να ξεκινήσετε. Σημείωση: Πριν χρησιμοποιήσετε ένα δάχτυλο για να διεισδύσετε στον πρωκτό του συντρόφου σας, βεβαιωθείτε ότι κόβετε και λιώνετε τα νύχια σας.
Προσθέστε λιπαντικό στο δάκτυλο και τον πρωκτό σας … Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρωκτικό παιχνίδι, πρέπει να λιπάνετε την περιοχή. Σε αντίθεση με τον κόλπο, ο πρωκτός δεν λιπαίνεται αυτομάτως και συνεπώς απαιτεί λίγη βοήθεια από εσάς ή τον σύντροφό σας για να κάνετε τις περιοχές υγρές και άγριες! Ένα καλό πρωκτικό παιχνίδι και λίπανση σεξ είναι το πιο σημαντικό πράγμα για απόλαυση: επειδή η πίσω πόρτα σας δεν έχει φυσικό λιπαντικό και η περιοχή είναι πολύ λεπτή, απαιτεί πιο παχύ λιπαντικό από το συνηθισμένο. Το play σας συνιστά να επιλέξετε ένα λιπαντικό σεξ υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο ειδικά για πρωκτικό παιχνίδι. Εάν είστε ο πρώτος ή ακόμα αρχάριος, θα σας συνιστούσαμε ακόμη και να κοιτάξετε λιπαντικά με μικρές ιδιότητες μουδιάσματος. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να συνεχίσετε να προσθέτετε λιπαντικό κατά τη διάρκεια του πρωκτικού παιχνιδιού, καθώς η λίπανση θα εξαντληθεί τελικά.

Γνωρίστε τον πισινό σας…. Πριν ασχοληθείτε με το πρωκτικό παιχνίδι, ειδικά αν σχεδιάζετε να το κάνετε με έναν σύντροφο, είναι σημαντικό να γνωρίσετε τον πρωκτό σας. Πάρτε λίπος, χαλαρώστε και παίξτε με τον κώλο σας, μάθετε τι σας αρέσει και τι όχι. Όσο περισσότερα μαθαίνετε για τον εαυτό σας όταν είστε μόνοι σας, τόσο καλύτερα θα είστε όταν είστε με τον σύντροφό σας! Υπάρχουν δύο σφιγκτήρες στον πρωκτό σας. Το εξωτερικό, το οποίο δημιουργεί το τρύπημα που μπορείτε να δείτε οπτικά όταν κοιτάτε τον πρωκτό και το εσωτερικό σφιγκτήρα, που μπορείτε να αισθανθείτε σε μικρή απόσταση στην πρωκτική σας κοιλότητα όταν εισάγετε το δάχτυλό σας στον πρωκτό σας.
Πηγαίνετε μέσα … Αν είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, τοποθετήστε ένα καλά λιπανμένο δάχτυλο ή πρωκτικό παιχνίδι, αν παίζετε στο ντους, χαλαρώστε μια άκρη του δακτύλου σας ακριβώς μέσα στον κώλο σας. Εξερευνήστε τη σεξουαλικότητά σας – και τον πρωκτό σας. Εάν συναντήσετε αντίσταση οποιαδήποτε στιγμή, σπρώξτε έξω σαν να έπρεπε να πάτε στο μπάνιο και σπρώξτε το δάχτυλό σας ταυτόχρονα. Το Aneros, ή ένα φις με λεπτή επένδυση, είναι εξαιρετικά παιχνίδια για να γνωρίσετε τους πρωκτικούς μυς σας.
Πειραματιστείτε … Κάντε μερικά σφίξιμο και απελευθερώσεις ενώ αγγίζετε τον εαυτό σας για να νιώσετε τις αλλαγές στον μαλάκα σας, ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να προσποιηθείτε ότι προσπαθείτε να κρατήσετε ένα πραγματικά μεγάλο poo για 2-5 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια αφήστε και δοκιμάστε πάλι. Με λαδωμένα δάχτυλα, δοκιμάστε να τρίψετε σε μικροσκοπικούς κύκλους γύρω από το χείλος του μαλάκου σας. Βρείτε αν έχετε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία. Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά – απλά εξερευνήστε και απολαύστε τον εαυτό σας.